Openen van sloten door de Slotenmaker voor regio Rotterdam

Beveiliging van uw woning

Inbraken komen steeds vaker voor. Vaak zijn woningen niet voldoende beveiligd. De bewoners van een woning zijn vaak niet op de hoogte hoe gemakkelijk het is voor een dief om binnen te komen. Veel gehoorde reacties van slachtoffers van een inbraak zijn dat zij niet op de hoogte waren van slechte beveiliging. Zij gingen ervan uit dat het ene slot op de deur kwaadwillende buiten houdt. Slotenmaker Arie Haat weet uit ervaring wel beter.

Een goed beveiligde woning valt en staat bij de zwakste schakel. Vaak zijn de voor en achter deur niet goed beveiligd. Wat hebt u nodig om deze deuren goed te beveiligen?

  • De deur dient op meerdere plaatsen gesloten kunnen worden, bijvoorbeeld door middel van het bijplaatsen van pensloten. Op deze manier wordt het lastiger om de deur "in te trappen"
  • De deur moet beveiligd worden met een "secustrip" deze strip zorgt ervoor dat het onmogelijk wordt om de deur open te wrikken door middel van een koevoet, of de deur open te wippen met een "creditcard" of andersoortig kaartje

Indien u advies wilt over het beter beveiligen van uw woning bel met 010-4790090 dan kunnen wij met u een afspraak maken.